idastigborg.blogg.se

Hej jag heter Ida Stigborg, är 14 år och bor i Janstorp utanför lilla Skurup. Jag gillar fotboll, innebandy, basket, film och Tv och det är även det som bloggen kommer handla om alltså sport, film och tv. När jag blir stor så vill jag bli antingen fotbollsproffs, innebandyproffs eller skådespelare.

Filmåret 2015!

Publicerad 2015-09-22 11:11:00 i Film,Tv,

Hej alla läsare jag tänkte uppdatera er lite om vilka filmer som kommer ut 2015 eftersom det sägs bli ett riktigt filmår.
 
Filmen som jag nu ska berätta om är The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 som jag tror är en av de mest efterlängtade filmerna som kommer ut i höst. Jag tror alla är nyfikna på vad som kommer hända efter det dramatiska slutet i Part 1. 
 
 
Jag tror alla känner till de välkända James Bond filmerna som det finns över tjugo stycken av. På tal om James Bond så den 6 november kommer den nya Bond-filmen Specre ut hur många tror ni inte vill se den!
Jag vill till och med se den och jag har bokstavligen inte sett en enda av Bond filmerna! 
Sen så tror och hoppas jag att ni längtar tills den kommer ut och vill se den för att det vill jag.
 
En av de nya filmerna som jag inte visste skulle komma ut eller komma fler över huvud taget är Star Wars: Episode Vll-The Force Awekens så det ska bli väldigt interessant att se den. jag har sett några av filmerna och det enda jag säger är att de är bra så jag rkomenderar verkligen den.
 
Detta var bara några av de många filmerna som kommer ut i höst, hoppas ni vill se dem så ses vi snart!f
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela